Tule Kölviin vapaaehtoiseksi

Kiinnostaako sinua merkityksellinen ja hauska vapaaehtoistyö monikulttuurisessa yhteisössä? Tervetuloa vapaaehtoiseksi Pakolaisnuorten tuki ry:n Kölvi-toimintaan!

Kölvi on matalan kynnyksen monikulttuurinen kohtaamispaikka, jossa 12-29-vuotiaat pakolaistaustaiset nuoret saavat vapaaehtoisilta apua niin TE-toimiston kirjeiden, CV:n tekemisen kuin suomen kielen ja koulutehtävien kanssa. Kölvi on nuorille myös toinen koti, jonne he voivat tulla rentoutumaan, tapaamaan ystäviä ja tutustumaan uusiin ihmisiin kahvikupin äärellä.

Vapaaehtoiselle tarjoamme:

  • Yksilöllisen perehdytyksen. Perehdytämme jokaisen henkilökohtaisesti, joten voit tulla toimintaan mukaan milloin vain, vaikka jo tänään.
  • Joustavat aikataulut vapaaehtoistoiminnan tekemiseen. Voit osallistua toimintaan aikataulujesi mukaan pari tuntia viikossa tai vaikkapa pari tuntia kuussa.
  • Koulutuksellisia iltoja, jolloin pääset syventämään tietämystäsi maahanmuuttoon, nuorisotyöhön tai yhdenvertaisuustyöhön liittyvistä teemoista.
  • Virkistysillat 2 krt/vuodessa, jolloin me tarjoamme vapaaehtoisille kivaa yhteisöllistä tekemistä, esimeriksi ravintolaillallisen ja saunareissun.
  • Todistuksen vapaaehtoistoiminnasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Kölvin vapaaehtoistoiminnan kehittämispäällikkö Miro Ylä-Nojoseen: miro.yla-nojonen@pakolaisnuortentuki.fi / 044 982 3775 tai poikkea Kölviin kahville, niin jutellaan lisää.